Од Радио Кочани – Четири гратиса за претставата „Влези не се соблекувај“

08 Јул 2019
525 пати

Актерката Весна Петрушевска ја одбележува 25 -годишнината од нејзината кариера и во Кочани, со стенд-апот

„Влези не се соблакај“, претстава што ќе се изведе во вторник, 9 јули, во 20 ч. во салата на „Бели мугри“.
Радио Кочани доделува четири гратис влезници за оваа претстава на свои слушатели. Влезниците ќе ги добијат најбрзите слушатели и посетители на radiokocani.mk, што ќе одговорат на прашањето кога е родена Весна Петрушевска преку фејсбук профилот на Радио Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.