Државна лотарија на Македонија со новиот инстант лоз ви посакува СО СРЕЌА

05 Апр 2019
1374 пати

Од вчера Државна лотарија на Македонија ја најавува најновата инстант лотарија под име СО СРЕЌА.


Лозот СО СРЕЌА за само 30 денари може да ве донесе до вредни парични добивки. Во серијата од милион лозови добитни се 342 567 лозови , што значи дека секој трет лоз СО СРЕЌА е добитен лоз. Добивките се парични, а започнуваат од 30 до 60.000 денари и тоа главната добивка ја има во 30 инстант лозови. Играта е забавна, едноставна, но и брза во дознавањето на добивката. Имено, по отстранувањето на заштитниот слој се открива еден број од полето насловено како ДОБИТЕН БРОЈ и четири броеви во полињата ТВОИ БРОЕВИ. Лозот е добитен доколку некој од твоите броеви се совпадне со добитниот број, а се остварува добивката под тој број.
Под мотото СО СРЕЌА , Државна лотарија на Македонија ви посакува добра забава за само 30 денари. Покрај актуелните инстант лозови кои нудат парични добивки Аладинова ламба, Златна Рипка, Златна Треска , Дијамант, Сеф, Државна лотарија ја проширува палетата на инстант лозови со уште еден, и на сите играчи им порачува : ЗАМИСЛИ ЖЕЛБА и СО СРЕЌА.

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.