Класик Кафе – На 26 јануари стендап со Перишиќ

19 Јан 2019
1038 пати

На 26 јануари во Класик Кафе во Кочани за 21 часот е закажана стандап претстава. Гостува комичарот од

Србија, Александар Перишиќ, кој е припадник на „кремот“ од балканската стендап сцена.
Бројот на гости е ограничен, потребна е резервација. Јавете се на : 070 238 600.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.