Радио Кочани: Имајте убава 2019 – та со исполнети желби и благосостојба

02 Јан 2019
1084 пати

Среќна, успешна и бериќетна 2019 година - Ви посакува тимот Радио Кочани ФМ. Драги пријатели, слушатели и

наши веб-посетители ви упатуваме искрени желби за здравје и благосостојба, љубов, слога и соживот, успех на секое животно поле, секоја ваша желба и замисла да стане јаве!
КФМ Радио ви посакува среќна 2019 година, која ќе ги одбележи убавите страни во вашите животи.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.