Посакај СРЕЌЕН РОДЕНДЕН со инстант лоз на Државна лотарија на Македонија

25 Дек 2018
939 пати

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН – нов инстант лоз на Државна лотарија на Македонија , од денес -25.12.2018 година во над

200 продажни места низ Македонија .
Инстант лозот Среќен Роденден е подарок кој можете да го подарите на сите кои слават роденден и на сите кои сакате да им подарите супер шанса за супер подарок. Со овој инстант лоз можете да подарите еден од 60-те IPHONE XR или пак еден од 40-те SAMSUNG S9. Но тоа не е се, покрај овие добивки некому можете да подарите и 10.000 денари, 5.000 денари или пак некоја од помалите парични добивки.
За само 50 денари подарете шанса некому или пак себе си да дојдете до некоја од привлечните добивки.
Пронајдете три исти симболи „ Среќен Роденден“ и станете добитник на IPHONE XR.
Доколку пронајдете пак три исти симболи „ “ вие сте нов сопственик на SAMSUNG S9,
или пак пронајдете три исти парични износи и подигнете ја својата парична добивка.

Подарувајте, гребете, забавувајте и освојувајте нов вид добивки .


ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
ЗА ДОБРО !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.