Над МИЛИОН денари од НовоЛото7/34 во Битола

06 Дек 2018
709 пати

97 коло на НовоЛото 7/34 во 2018 година донесе добивка 6+1 вредна 1.187.037 денари.


Добитната комбинација е уплатена во Битола, во продажното место ДИМПО , кое се наоѓа во Градското реонско шеталиште, а уплатени се 3 комбинации на НовоЛото 7/34. Димпо е едно од најпосетуваните места од лото играчите во Битола, а Битола пак до сега се покажа како еден од најсреќните НовоЛото 7/34 градови. Во Битола покрај бројните помали добивки во НовоЛото 7/34, до сега се уплатени и четири седумки , а ова е и деветта добивка 6+1 уплатена во Битола.
Но, ова 97 коло донесе и добивка ЏОКЕР со 5 погодоци , овој пат во Охрид, во среќното место Владија 2011, кое е луцирано на Ул. Туристичка во Охрид. Добитникот уплатил 5 Џокер броеви од кои едниот го донесе до добивка од 5 погодоци , вредна 101.556 денари.
И двајцата добитници од 97 коло беа блиску до главните добивки во НовоЛото 7/34 и дополнителната игра ЏОКЕР. Веќе во наредното 98 коло (сабота -08.12.2018) фондот за Седумка во НовоЛото7/34 изнесува над 10 МИЛИОНИ ДЕНАРИ, а главната добивка со 6 погодоци во играта ЏОКЕР е над 3 МИЛИОНИ ДЕНАРИ.
Добивките ве очекуваат , на вас е само да ги одиграте и уплатите вашите среќни броеви, а секако не заборавајте да уплатите и ЏОКЕР број.

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
ЗА ДОБРО !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.