Од 22 до 27 октомври - „Ин Виница веритас“

17 Окт 2018
1136 пати

Фестивалот на хуморот и сатирата „Ин Виница веритас“ започнува на 22 октомври и ќе трае до 27 - ми истиот

месец. Еве ја програмата...

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.