За крај забава во Аква по „багателни“ цени

13 Сеп 2018
1854 пати

Летната сезона во дискотеката Аква во Кочани завршува в петок, 14 септември. Се нудат извонредно

ниски цени за пијалокот, влезот е бесплатен...

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.