На 15 септември отворање на Пулс

13 Сеп 2018
1727 пати

Заврши летото, се враќа забавата во Пулс. Отворањето на новата сезона во Клубот е

закажано за 15 септември. Гаранитирано добра забава..

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.