На 8 септември Форест гетеринг во Гоцева Шума!

06 Сеп 2018
1737 пати

Форест гетеринг во Гоцева Шума! На осми септември настап во живо на мајсторите на електронската музика -

Зопманика и Фоби и уште 5 други ди-џеи. И оваа година бидете дел од најголемата и најлудата забава во нашиот град. Осми септември, почеток 20 часот, Гоцева Шума, Кочани!

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.