Известување – ДГ „Ѕвездички“ од 13 август нема да работи...

07 Авг 2018
1822 пати

Поради реконструкција на санитарните јазли, објектот „Ѕвездички“ на Детската градинка „Павлина Велјанова“ (кај „Руен“),

од понеделник, 13 август 2018 година, нема да работи.
Овој објект ќе почне со работа на 3 септември 2018 г.
Децата од „Ѕвездички“ ќе бидат згрижени во централниот објект на градинката.
Дополнителни информации може да се добијат кај соодветниот воспитен кадар во Детската градинка „Павлина Велјанова“ или на телефон 033 274 373.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.