На 23 и 24 јуни – сообраќајот кон Пониква во прекин

22 Јун 2018
1609 пати

Поради одржувањето на автотрката „Кочани 2018“, в сабота и недела (23 и 24 јуни 2018 г.) ќе биде затворен

за сообраќај патот Кочани – Пониква, на потегот над Градската депонија до Шумската куќичка „Пашаџиково“.
В сабота, кога се подготовките за трката, прекинот на сообраќајот ќе трае од 11 до 17 ч., а в недела – од 9 до 17 ч., кога се очекува трката да заврши.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.