ОУ „Св. Кирил и Методиј“ го празнува својот патрон

22 Мај 2018
839 пати

На 23 и 24 мај ОУ,,Св.Кирил и Методиј“ – Кочани го чествува својот патронен празник. По

тој повод училиштето ги планира следните активности :
- одржување на свечена академија и
- положување на цвеќе на споменикот на Св.Кирил и Методиј во училишниот двор.

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.