Општина Кочани - Ископаната земја да се носи на Градската депонија

01 Мај 2018
1319 пати

Поради палењето на Градската депонија, Општина Кочани ги известува сите градежни фирми кои вршат земјени работи, ископаната земја да

ја изнесуваат на Градската депонија. Со цел да се спречи повторното подметнување пожар и палење на депонијата, Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ постави дежурни чуварски служби на Градската депонија. Општина Кочани ги повикува сите граѓани, да се однесуваат совесно кон животната средина.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.