Ротари клуб Кочани - Виница : Хуманитарен пинг - понг турнир

30 Сеп 2017
1674 пати

Ротари клубот од Кочани и Виница организира нов хуманитарен спортски настан. Станува

збор за пинг-понг турнир кој ќе се одржи на 4. октомври во спортската сала на ОУ „Малина Поп Иванова“ со почеток во 19 часот. Собраните средства од котизација за учество на турнирот, како и другите донирани средства ќе отидат за покривање трошоци за лекување на девојче од Виница.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.