Грчко-македонска комбинација на отворањето на 5-та сезона на „Пулс“

13 Сеп 2017
3017 пати

Сабота, 16 септември, започнува петтата сезона забави во Клуб „Пулс“. Настапува грчко-македонска

комбинација на артисти...

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.