Летен промотивен период на Радио Кочани - Рекламирајте се со попуст од 50 отсто

30 Јун 2017
3457 пати

Почитувани!!! Искористете го летниот промотивен период. Презентирајте го својот бизнис, пред пошироката јавност, по цени пониски за 50%, во

јули и август. Поради ограниченоста на рекламните термини, овој попуст може да важи, само за првите 5 апликанти кои ќе се пријават преку нашиот maill radio_kocani@yahoo или на тел. 077 96 44 00. Добивате бесплатна изработка на спот, 240 емитувања месечно и ваша промоција, со текст и слика преку web radiokocani.mk. Вашата брза реакција, ќе значи - екстра промоција на вашиот бизнис, поголем профит и заштеда на издатокот за маркетинг, што воедно ќе претставува и наш голем предизвик, за понатамошна плодна соработка. Ефектот е загарантиран! Ваше е само да се пријавите, останатото препуштете му го на нашиот стручен маркетинг тим, со докажано искуство и резултати. Побрзајте .... со почит Кочани ФМ Радио

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.