Јавна анкета

17 Јун 2017
1695 пати

Во периодот од 19 јуни до 13 јули 2017 год. ќе се спроведе


                   ЈАВНА АНКЕТА
по Урбанистички план за селото Мојанци, Општина Кочани.

Во овој рок заинтересираните физички и правни лица од конкретното подрачје опфатено со планот можат да достават забелешки и предлози на анкетни листови.
Графичкиот прилог на овој урбанистички план може да се види на огласната табла пред зградата на Општината, во МЗ Мојанци и на веб-страницата на Општина Кочани www.kocani.gov.mk.
Детални информации можат да се добијат во Одделението за урбанизам и заштита на животна средина, на првиот кат во општинската зграда.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.