На 22. мај во „Бели мугри“ - Концерт на „Танец“

17 Мај 2017
1663 пати

В понеделник, на 22 мај на Летната сцена на Центарот за култура „Бели мугри“ - Кочани, концерт

ќе одржи Националниот ансамбл за народни песни и игри „Танец“.

Почеток - 19:30 ч.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.