Општина Кочани - Јавна презентација по урбанистичкиот план за Градска четврт 9

24 Апр 2017
2003 пати

В четврток, на 27 април 2017 година во 12 ч. во салата на Советот, ОПШТИНА КОЧАНИ организира

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА по
Предлог-деталниот урбанистички план за ГРАДСКА ЧЕТВРТ 9, за проектот „Купи куќа за млади“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.