СПОРТ

МИНАТАТА НЕДЕЛАТА ЗАВРШИ БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ЏУДО, КОЕ СЕ ОДРЖА ВО СКОПЈЕ ВО ТЕХНИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА
Општина Кочани како организатор на ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ги повикува фудбалските екипи
Општината му помогна на ГФК „Осогово“. „Жолтосините“ на денешната седница од Советот добија 250 000 денари за покривање на трошоците за котизација
Речиси ниту еден стопанственик не присуствуваше вчера во салата за седници на Општинскиот совет
На 14 јуни (среда) во салата на Советот на Општината ќе се одржи состанок, на кој, во центарот на вниманието ќе биде ГФК „Осогово“ и новите моменти
В среда, на 7 јуни во 10:30 часот во Спортската сала „Никола Карев“ во Кочани ќе бидат
Здружернието на пензионери на Пехчево викендов беше домакин на 22-те регионални спортски натпревари

Пролетен крос – 2017

15 Мај 2017
1088 пати
Во организација на Сојузот на училишен спорт – Кочани, а под покровителство на градоначалникот
Фудбалерите на ГФК „Осогово“ се на чекор од Втората лига. В недела, победа против „Каменица Саса“ ги води во повисок ранг на
ГФК „Осогово“ нуди простор за рекламирање на Градскиот стадион „Никола Мантов“ во Кочани. Понудата

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.