Неверојатни Black Friday попусти од 20% до 50% на целиот асортиман во Sport Reality

МЛАДОСТ, пекарска фирма со 30 – ет годишна традиција и искуство

Неверојатен шопинг на јакни, патики, чизми и се потребно за оваа зима во Спорт Ријалити до 27 - ми ноември

Денеска возачите точат поевин бензин за половина денар. Дизелот во однос на цената следните седум

Еден од најпознатите брендови во чевларската индустрија ТЕНДЕНС отсега и во Кочани

Не се плашете да си купите се што посакувате!

Зимата е на прагот, дочекајте ја подготвени со Спорт Реалити!

Дојдете овој четврток, петок или сабота пред продавницата на Спорт Ријалити од 11 до 5 часот попладне и завртете

Четврток, петок и сабота на 17, 18 и 19 октомври голема промоција на производите на INGCO во ХУБОС СТЕЛА

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили. Сега

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.