Ново во Пицерија „ПЈАЦА“ !!! Ајдучко лепче - полнето со пилешко и свинско месо, димен врат, печурки и

Се издава комплет опремен деловен простор со површина од 35 м2, во Шопинг центарот

Не чекајте ! Искористете го големиот попуст во Бутик „Марилуна“ и „Марилуна кидс“. Од 20 % до 70 %, до крајот на

Владата на вчерашната седница донесе одлука за воведување на нова интервентна мерка за

Авто козметика, авто галантерија, авто делови за сите типови на автомобили и мотоцикли

Девојка и момче се излезени во Трговски во Кочани. Нивниот разговор се одвива вака...

Се продава градежен плац со површина од 800 м2 погоден за бизнис (мало стопанство) или индивидуална

На стовариштето на Сашо Пром во Јакимово се произведуваат бетонски блокови, бетонски столбови и ферт

Се продава или издава куќа од 300 квадратни метри во населбата Трајаново трло во Кочани.

Стовариштето за градежни материјали Сашо Пром од Јакимово во своето работење воведе и продажба

Страница 1 од 7

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.