24.11.2017 Најголемата ПОПУСТ МАНИА е во Vitality MediSpa, Неверојатни ПОПУСТИ до 50%

Посетете го градот на два континента - Истанбул за 8 декември по неверојатна цена од само 3500 денари

Секоја викенд во април поминете го со Либеро Травел и Белдона на еднодневни екскурзии:

Првиот пролетен викенд искористете го за прошетка со ТА Либеро Травел на еднодневни екскурзии

Искоритете ги раните уплати до 20-ти ноември на туристичката агенција Либеро Травел за најлудата и

Голема акција во УНИ ТЕРМ: Гипс картон од платно 220 денари, Профили за гипс картон со попуст од 15%,

Либеро Травел и Белдона на Ваше барање организираат ново поклоничко патување за чудотворниот манастир

Либеро травел и Белдона за прв пат ве водат во Бари, Италија, 08,10 - 10,10, во посета на бразиликата Свети Никола каде што се и наоѓаат и моштите на Свети Никола,- локален разглед на Бари,

На Ваше барање Либеро Травел и Белдона повторно организира екскурзија за Манастирот Острог во термин 30.09-02.10 со едно ноќевање

Вршиме превоз на патници и испорака на пакети до дадената адреса во Германија, Холандија, Австрија, Словенија

Страница 1 од 2

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.