22 - риот Фестивал на детски песни „ Распеани Срца“ организира аудиција ( избор на солисти) на возраст

55-тото коло во 2017 год. на НовоЛото 7/34 донесе добивка „6+1“ , вредна 925.378,00 денари.

МАРИХУАНА: Трева која носи повеќе среќа од детелина со 4 листа.


Редовниот играч на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија, Лазо Ефтимов од Кочани е среќниот добитник на преубавиот автомобил KIA SPORTAGE. Господинот Лазо, видно

Покрај основната сообраќајна функција, која се покажа како полн погодок, кружниот тек во центарот на Кочани, добива

Во сабота, 27 мај, во Клуб „Аква“, на ваше барање сшелтакуларно гостува

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија , ја продолжува својата АВАНТУРА , овој пат во Виница. Среќниот добитник

И во месец мај Либеро Травел и Белдона ве водат на еднодневни екскурзии и тоа: 13 и 19 мај на шопинг и прошетка

Една жена легнала на улицата во Кочани. Притрчало едно момче и ја прашало: „Извинете Госпоѓо,

Државна Лотарија на Македонија продолжува да ги изненадува своите верни

Страница 1 од 7

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.