Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

Општина Кочани распиша јавна објава за ангажирање со договор на дело на 10 невработени лица за вршење

Ако еден рудар сега се пензионира на 58 години согласно новите законски измени кои добија амин од

Трговијата е навистина возбудлива професија

Трговијата е навистина возбудлива професија

ПЗУ „д – р Пашовски“, специјалистичка ординација по стоматолошка протетика, бара забен асистент. Потребна

Кам Маркет Кочани бара високомотивирани соработници и соработнички за Раководна позиција во маркет

Печатница Европа 92 ДООЕЛ од Кoчани има потреба од офсед машинисти, предност ќе имат

Во наредните шест односно девет месеци, осум лица ќе бидат работно ангажирани во проектот „Подај рака“

Општина Кочани објави оглас за доделување договор за јавна набавка на услуги за вршење општински линиски

Страница 1 од 15

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.