ГГ „Никола Мантов“ ја предаде втората месечна донација за Осогово од 10 000 денари

01 Дек 2020
222 пати

Браќа и сестри, другари и другарки, дами и господа! Денеска нашата мала чета обединета во Г.Г. Никола Мантов

ја предаде втората месечна парична донација од 10.000 денари за поддршка на ГФК "Осогово", стои на објавата на фб профилот на ГГ „Никола Мантов“
Ве информораме и повикуваме сите кои сакате и сте во можност дека можете да купите од нашите супер-симпатични привезоци и со тоа да донирате 100 денари за нашиот омилен клуб. Достапни се на две локации кај нашите поддржувачи и пријатели:
Irish Pub "Guinness" во Трговски центар
"Кафе станица" во Градскиот парк
Побрзајте, ќе снема

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)