РЕЗУЛТАТИ ТРКА 2 ПОНИКВА 2020...

06 Сеп 2020
1196 пати

 

КЛАСА Е1-1000

1.ПЕТРУШЕВСКИ БОЈАН РЕНО ТВИНГО

2.СТОЈКОВСКИ АНГЕЛЧО РЕНО ТВИНГО

3.ДАВИТКОВСКИ ХРИСТАКИ ЗАСТАВА 750 ФИЌО

4.НАУМОВСКИ ИГОР ЗАСТАВА ЈУГО

КЛАСА Е1-1200

 

1.НАКОВ ГЕОРГИЈ- ЗАСТАВА ЈУГО

2.СТОЈКОВСКИ ФИЛИП ЗАСТАВА ЈУГО

3.ГЕОРГИЕВСКИ БОЈАН ЗАСТАВА ЈУГО

4.УШЛИНОВСКИ АЛЕКСАНДАР ЗАСТАВА ЈУГО

  1. СТАНКОВ СИНИША ЗАСТАВА ЈУГО

КЛАСА Е1- 1600

 

1.ТРАЈКОВСКИ СЛОБОДАН ЗАСТАВА ЈУГО

2.ЈАНАКИЕВСКИ ДУЛЕ ХОНДА ЦИВИК

3.ДУДА КАРОЛ ЦИТРОЕН Ц2

4.СТОЈАНОВ ДЕЈАН ПЕЖО 106

  1. ТРАЈАНОВСКИ ЗЛАТКО ЦИТРОЕН САКСО

КЛАСА Е1-2000

 

1.КИМОВСКИ ДИМИТРИЈ ХОНДА ЦИВИК ТАЈП Р

2.ДЕЈАН МАНАСИЕВ РЕНО КЛИО СПОРТ

3.АМЕТ ОРХАН ХОНДА ЦИВИК ТАЈП Р

4.ЈАКИМОВСКИ ГОРАН ОПЕЛ КОРСА

5.АНГЕЛОВСКИ АЛЕКСАНДАР

КЛАСА Е1 2000+++

 

1.ДУДА ГРЗЕГОРЗ ХЈУБДАИ И20 WRC R5

2.ДАВЧЕВСКИ ГОРАН ХЈУНДАИ АКЦЕНТ

3.ПЕШОВ БОЈАН ХОНДА ЦИВИК ТАЈП Р

118892754_255119972215101_1697668481654598911_n.jpg

 

118979809_929222760890764_868265190467859612_n.jpg

118904587_786105358831466_45693269069288330_n.jpg

118982346_754004888779696_3476700319066162136_n.jpg

118882956_723113848270117_3103119277292376159_n.jpg

118994079_403893393932235_2429219390191618255_n (1).jpg

118876121_745904629581375_1485822476288014543_n.jpg

118956898_312407846659578_8808052274397662046_n.jpg

118951701_1596523093886625_3705367612879784615_n.jpg

118788128_3237099679670607_2751622562340807222_n.jpg

119002397_1002837730140979_9164049243503370178_n.jpg

118951207_701626633900641_4894582462880488818_n (1).jpg

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)
Повеќе во оваа категорија: « Виница – Се одржа Чупино треил

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.