Општина Кочани го забрани користењето на детските игралишта

22 Мар 2020
270 пати

Забрането е користењето на детските игралишта!

Почитувајте ги препораките за заштита од коронавирусот.
Бидете совесни и одговорни и кон сопственото и кон јавното здравје!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.