Добредојдовте во клубот за Реален АИКИДО НИКО КОЧАНИ

01 Фев 2020
415 пати

Научете како да се одбраните, научете како да се снајдете во опасни и стресни ситуации,

тренирајте самоодбрана, тренирајте Реален Аикидо.
Најмасовната светска боречка вештина применета во сите светски специјални единици во војска и полиција, агенции за обезбедување и бодигарди, како и во сите тренинг кампови за самоодбрана за жени и деца во цел свет. Не треба да сте физички поголем за да го совладате противникот. Научете како да ја употребите силата на противникот во своја полза. Научете да се одбраните со техниките за самоодбрана кои се дел од реалното аикидо. Боречка вештина со која ќе научите за совладување на противникот но и како да имате поголема духовна самоконтрола на самиот себе.
Научете како правилно да дишете и да се справите со стресните ситуации во секојдневниот живот.
Реалното Аикидо е повеќе од борби, тоа е вештина од која можете да имате полза во секој сегмент од животот. Тренирајте Реален Аикидо во Кочани, Зрновци, Облешево и Оризари.
Уписи и информации: 078 372 407, тренер м-р Николчо Гоцев, Реален Аикидо мајстор втори дан и карате мајстор први дан
РЕАЛЕН АИКИДО НИКО.

Оценете ја оваа вест
(8 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.