Јавна расправа по предлогот за општинската Програма за спорт за 2019 година

22 Ное 2018
287 пати

Општина Кочани преку Одделението за јавни дејности, в петок, на 23 ноември 2018 г. со почеток во 18 ч.

организира јавна расправа по предлогот на општинската Програма за спорт за 2019 година.
Заради поголема транспарентност и вклученост на јавноста, Општина Кочани ги повикува претставниците на спортските здруженија и клубови од Кочани да учествуваат во расправата за креирање на Програмата за спорт за идната година и за критериумите за распределба на средствата.
Настанот ќе се одржи во Салата на Советот на Општина Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.