Оризари – Трето издание на фудбалскиот турнир „Св. Атанасие“

26 Јан 2018
503 пати

В недела во Оризари претстои интересен настан во мал фудбал посветен

на верскиот празник св. Атанасие Велики...

 

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.