Училишен спорт - Награди за победниците

06 Јун 2017
408 пати

В среда, на 7 јуни во 10:30 часот во Спортската сала „Никола Карев“ во Кочани ќе бидат

доделени наградите на победниците во училишните лиги во футсал, ракомет и кошарка (момчиња и девојчиња).

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.