Со цел да се идентификуваат инфраструктурните потреби на населението, в четврток, на 5 декември 2019

Денеска, 29.11.2019 г., во 10:30 ч. министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан

Во организација на Националната федерација на фармери на Македонија, в петок на 29 ноември 2019, со

Со цел да се идентификуваат инфраструктурните потреби на населението, в среда, на 27 ноември 2019 година,

Новоформираниот Општински совет за социјална заштита одржа работен состанок на чиј дневен ред се најде подготовката на Планот за социјална заштита за 2020 година.

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, во рамки на проектот

Денеска, со почеток од 11 ч., претседателот на РС Македонија Стево Пендаровски ќе го посети Кочани.

Кочани доби уште еден ракометен клуб, именуван е РК Кочанец, а за негов претседател е избран

Во пресрет на продолжениот празничен викенд, а поради зголемената раздвиженост во градот и околните места, по иницијатива на градоначалникот Николчо Илијев, а во присуство

Утре, среда 31 јули 2019 година, министерката за труд и социјална политика Мила Царовски ќе има работна

Страница 1 од 8

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.