Според кочанскиот градоначалник, Николчо Илијев, градот во принцип нема проблем со сообраќајното

Од 28 декември 2017 г. стапи на сила измената во сообраќајниот режим на „Кеј на Револуцијата“ и

Новини во Мултиграф, за помалку од 7 000 денари добивате безжичен паркинг систем

Поради одржувањето на традиционалниот Кочански панаѓур, од 21 до 25 октомври Полициската станица – Кочани воведе

Општина Кочани објави оглас на Електронскиот систем за јавни набавки за доделување

„Казна од 100 евра за непрописно паркирање + објава на Facebook + Гратис прислушкување“ гласи содржината

Деновиве, претставници од Општината, КЈП „Водовод“ и од паркинг службата

Изминатиот викенд на Пониква „вриеше“ од луѓе. Љубители на скијањето и не само на скијањето во број

Пробниот период од три месеци во кој се наплаќа за паркирање на обележан паркинг простор

Страница 1 од 2

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.