Дојдете со ТА Либеро Травел на забава и капење! Секој викенд Ве водиме на еднодневна екскурзија

Уште една среќна приказна раскажана во Државна лотарија на Македонија, а поврзана со инстант

Авто Атом Доо Кочани организира превоз по повод

Почитувани, автори од областа на културата, здруженија на граѓани, асоцијации, чадор-организации

1. И оваа недела 23-ти јули уживајте во звукот на морските бранови во комбинација со ладен пијалок,

Конечно во Македонија доаѓа најдобриот бенд за 2016 година во Србија „Лексингтон“. Бендот

АД „Водостопанство“ на Република Македонија, Подружница „Брегалница“ Кочани Ве известува

По долгогодишна пауза во 2012 година со помош на Општина Кочани организиравме детска

Почитувани!!! Искористете го летниот промотивен период. Презентирајте го својот бизнис, пред пошироката јавност, по цени пониски за 50%, во

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ВО ЛЕТНИОТ ПЕРИОД АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ

Страница 1 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.