Се повикуваат сите физички лица - корисници на услугите на КЈП ,Водовод - Кочани,

КЈП Водовод - Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 09.03.2016 год. (среда) тендерираната фирма

КЈП Водовод доби нова машина за извршување градежни работи вредна близу 77 илјади евра, средства од буџетот

Врз основа на одобрението добиено од Општина Кочани бр.03-1888/2 од 05.10.2015 год

КЈП Водовод Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 28.09.2015

Во коритото на Кочанска Река се одвиваат градежни работи за чистење, активност според

На 24 јуни, среда, ќе се реализира акција за заловување на кучиња скитници во градот. Фирмата

На 9 јуни, вторник, во Кочани ќе биде реализирана акција на заловување на кучиња скитници, информира

Во Блатец интензивно се врши реконструкцијата на водоводот во должина од 4.367 метри.

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.