Еко оил бара продавачи - ки на бензинската пумпа

Фирма бара дистрибутер со положен возачки испит. Предност имаат кандидатите со искуство.

Дигитална печатница ФС Штампа Хил од Штип има потреба од двајца работници со работно искуство

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, при денешната посета на Кочанско, најави

Министерството за труд и социјална политика и управата за матична евиденција упатија повик од 1 април

Кристијан Тимоние, Амбасадор на Франција, како и Сибиле Сутер Тејада, Швајцарска амбасадорка, го

Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

Македонска Каменица, 14.03.2018 – Група поддржувачи на огранокот на Мултиетничкиот синдикат на

Од денеска, 5 март 2018 година, Општина Кочани преку Агенција за привремени вработувања ангажира три лица за работа во општинската администрација. Ангажманот

''Жито маркети“ имаат потреба од нови вработени во Кочани. Информации на телефон 071/374-389

Страница 1 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.