Општинските претставници на политичките партии во Кочани најдоа начин како бесплатно да си ги промовираат

Повеќе од очигледно е дека ОО на СДС во Кочани преку нивната кандидатка прават најгруба повреда на

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани вчера излезе со став, кој ви го пренесуваме во целост

Претседателката на Комисијата за култура при ОК денеска одржа прес конференција во која ги издвои мерките за спас на културата значајни за Кочани!
Ви го пренесуваме текстот во целост:

Владата САМО декларативно повика на фер кампања ама преку партиските ограноци на

Локалното ДПМНЕ и кординаторот Миле Лефков во кукузелски стил сака да ја дефокусира

Повторно поделби, повторно неподобни и подобни, повторно класификации!

Страница 1 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.