Електродистрибуција – На 24 ноември еден час без струја делови околу Болницата во Кочани

23 Ное 2021
1128 пати

На 24 ноември (среда) во периодот помеѓу 10 и 11 часот без напојување со електрична енергија ќе бидат делови

од улиците „Милан Зечар“ , „Кирил и Методи“, „Браќа Миладинови“, Општата болница и дел од ул. „Илинденска“, сите околу Болница во Кочани, информира Електродистрибуција.
Во наведениот период ќе се работи на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на посочените локации.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)