На 26 октоври без струја зоната на лесна индустрија во Кочани

25 Окт 2021
637 пати

Електродистрибуција информира дека на 26 октомври (вторник) во периодот од 15 до 17 часот без електрична

енергија ќе бидат следните локации во Кочани: ул. Штипски пат, ул. Крижевска, ул. Унгарска, м.в Кочаниско поле, с.Тркање (дел), Оранжериите во с.Долни Подлог, фабрика Амфенол ДООЕЛ, бензинска станица Еко Оил, фирма ИНТ Трејд, Алекс-3 ДООЕЛ, Печатница Европа- 92, конфекција Прима и фирмата Гирлофс
Прекинот е поради изведување работи во врска со реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на наведените локации.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)