СОУ „Гошо Викентиев“ – Претставување на резултатите од проектот за изработка на стаклена градина

14 Окт 2021
641 пати

Денеска, во 11:30 ч. во СОУ Гошо Викентиев (веднаш до бистата на патронот) ќе бидат претставени резултатите

од проектот за изработка на стаклена градина и подготовка на расад од дрвца.

Проектот е поддржан од УНИЦЕФ и Фондот за иновации, а е имплементиран од CEED HAB Makedonija. Тој се најде во десетте најуспешни проекти од средни училишта во Македонија, а неговиот тим е прогласен како најидеен.
Менторка на проектот е Катарина Петрова, професорка во СОУ „Гошо Викентиев“

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)