Локални избори 2021... Филипова – Свеќаровска дефинитивно ја предводи листата со кандидати за советници

13 Сеп 2021
1250 пати

Попладнево во 17.50 e потврдена листата на Левица и официјално партијата во Кочани на Локалните избори ќе настапи во следниот состав и по овој редослед:


Носител: Жаклина Филипова-Свеќаровска/ локален модератор, 5та на Листата за пратеници на Левица на парламентарните избори 2020. Координатор на Сектор образование во Левица, член на ЦК на Левица. Во Левица од февруари 2016 година.
2. Даниел Пешовски
3. Благој Цоневски
4. Ванчо Мишовски
5. Дејан Стефанов
6. Маја Моневска
7. Александар Лазаров
8. Киро Јованов
9. Лила Солтирова
10. Катерина Личкова- Сандев
11. Јоце Георгиев
12. Драгана Манасиева
13. Перица Ивановски
14. Нисо Јанков
15. Бетка Мишкова
16. Тоше Каров
17. Љупчо Гицов
18. Марија Стефанова
19. Весна Манасијева

Оценете ја оваа вест
(4 гласови)