Паднаа најпопуларните социјални мрежи Фејсбук и Инстаграм...

08 Апр 2021
677 пати

Најпознатата и најпопуларната социјална мрежа во Светот, „Фејсбук“, вечерва падна, со што многу корисници не беа во можност да ја користат. Многумина не можат да користат и Инстаграм како и WhatsApp. Проблеми имаа во сите земји во Светот, како и во Македонија.

Реакции на другите социјални мрежи за падот има од сите делови од Светот.

Засега не е познато што е проблемот, а се очекува со став да се огласат и од Фејсбук кога ќе биде среден проблемот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)