При акциска контрола на полицијата констатирани 133 прекршоци од кои 21 од Кочани...

22 Фев 2021
152 пати

На 21.02.2021 на подрачјето на СВР Штип полициски службеници спроведоа акциска контрола на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од пропишаната. За време на контролата биле констатирани 133 прекршоци, од кои 60 на подрачјето на Штип, 21 Кочани, 2 Пробиштип, 15 Виница, 10 Делчево, 14 Берово и 11 Свети Николе. На сите возачи им биле изречени соодветни санкции. Санкционирани биле  и 24 останати прекршоци.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)