Апел за внимателно возење по булеварот „Тодосија Паунов“...

10 Фев 2021
442 пати

Поради изградбата на кружните текови на булеварот „Тодосија Паунов“ на потегот кај старата индустриска зона, сообраќајот се одвива отежнато.

Се повикуваат возачите на зголемена внимателност и трпение, посебно кон пешаците меѓу кои е голем бројот и на најмладите учесници во сообраќајот, ученици во блиското училиште „Малина Попиванова“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)