Улицата „Kиро Кикенски“ кракот кој води до ТППЕ е во мрак.

09 Фев 2021
274 пати

Како што ни јавуваат наши следачи и слушатели улицата „Kиро Кикенски“ кракот накај ТППЕ е во мрак.

Причините не им се познати, но бараат од надлежните служби да си го отстранат дефектот доколку тоа е причината и улицата биде повторно осветлена, бидејќи како што пишуваат тие во своите сметки одвојуваат парични средства за улично осветлување.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)