Во понеделник дел од Општина Кочани ќе остане без снабдување со електрична енергија во следните периоди:

29 Јан 2021
383 пати

Во периодот што следи екипите на „Електродистрибуција“ ќе вршат реконструкција  на дистрибутивната мрежа.

Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, во Понеделник дел од Општина Кочани ќе остане без снабдување во следните периоди:

01.02.2021 г. (Понеделник) од 12:00 – 17:00 часот: Месарница „Кики“, делот околу клубот „Пулс“, Конфекција „Деликатес“, Конфекција „Алекс“, Ресторан „Амор“, „Скопска пивара“, „Дени Милк“,  објектите околу Хотел „Национал“, Конфекција „Паневски“ и објекти во поранешната „Нова Трговија“, Сервис „Автоплус“ и објекти околу нив.

01.02.2021 г. (Понеделник) од 16:00 – 17:00 часот: село Тркање, делот кај „Јумис“, Објекти околу Хотел „Национал“, „Скопска пивара“, ул. „Унгарска“, Мало стопанство, Штипски пат – индустриска зона, „Јумис“, „Европа ’92“, „Амфенол“, Конфекција „Алекс“, Ресторан „Амор“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)