Водици, 19 јануари, неработен ден за граѓаните од православна вероисповед...

12 Јан 2021
293 пати

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 19 јануари (вторник), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита празникот Богојавление (Водици) на граѓаните од православната вероисповед.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)