Општина Виница – Повик до граѓаните за предлози за програмите за работа на Општината

13 Ное 2020
212 пати

ЈАВЕН ПОВИК за граѓаните да учествуваат во донесувањето на одлуките на локално ниво со давање на

предлози за програмата на општина Виница за 2021 година.
Се известуваат граѓаните на општина Виница, дека во тек е подготовка на ПРЕДЛОГ Програмите за работа на општината во 2021 година, кои на седница на Советот ќе бидат дадени за усвојување, на почетокот на месец декември.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)